Istanbul E-pass Privatlivspolitik

PERSONDATAPOLITIK

Sidst opdateret 19. februar 2024

Denne fortrolighedserklæring for Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji San. Tic. Ltd. Şti. (at drive forretning som Istanbul E-pass) ('vi', 'os' eller 'vores'), beskriver, hvordan og hvorfor vi kan indsamle, opbevare, bruge og/eller dele ('behandle') dine oplysninger, når du bruger vores tjenester ("Tjenester"), såsom når du:

  • Besøg vores hjemmeside på https://istanbulepass.com/privacy-policy.html, eller vores hjemmeside, der linker til denne fortrolighedserklæring
  • Kontakt os på andre relaterede måder, herunder salg, markedsføring eller begivenheder

Spørgsmål eller bekymringer? Læsning af denne fortrolighedserklæring vil hjælpe dig med at forstå dine privatlivsrettigheder og valg. Hvis du ikke er enig i vores politikker og praksis, skal du ikke bruge vores tjenester. Hvis du stadig har spørgsmål eller bekymringer, bedes du kontakte os på istanbul@istanbulepass.com.

RESUMÉ AF NØGLEPUNKTER

Dette resumé indeholder nøglepunkter fra vores fortrolighedserklæring, men du kan finde ud af flere detaljer om ethvert af disse emner ved at klikke på linket efter hvert nøglepunkt eller ved at bruge vores indholdsfortegnelse nedenfor for at finde den sektion, du leder efter.

Hvilke personoplysninger behandler vi? Når du besøger, bruger eller navigerer i vores tjenester, kan vi behandle personlige oplysninger afhængigt af, hvordan du interagerer med os og tjenesterne, de valg, du træffer, og de produkter og funktioner, du bruger. Lær mere om personlige oplysninger, du videregiver til os.

Behandler vi følsomme personoplysninger? Vi behandler ikke følsomme personoplysninger.

Modtager vi oplysninger fra tredjeparter? Vi modtager ingen oplysninger fra tredjeparter.

Hvordan behandler vi dine oplysninger? Vi behandler dine oplysninger for at levere, forbedre og administrere vores tjenester, kommunikere med dig, for sikkerhed og forebyggelse af svindel og for at overholde lovgivningen. Vi kan også behandle dine oplysninger til andre formål med dit samtykke. Vi behandler kun dine oplysninger, når vi har en gyldig juridisk grund til at gøre det. Lær mere om hvordan vi behandler dine oplysninger.

I hvilke situationer og med hvilke parter deler vi personoplysninger? Vi kan dele oplysninger i specifikke situationer og med specifikke tredjeparter. Lær mere om hvornår og med hvem vi deler dine personlige oplysninger.

Hvordan holder vi dine oplysninger sikre? Vi har organisatoriske og tekniske processer og procedurer på plads for at beskytte dine personlige oplysninger. Imidlertid kan ingen elektronisk transmission over internettet eller informationslagringsteknologi garanteres at være 100 % sikker, så vi kan ikke love eller garantere, at hackere, cyberkriminelle eller andre uautoriserede tredjeparter ikke vil være i stand til at besejre vores sikkerhed og uretmæssigt indsamle, få adgang til , stjæle eller ændre dine oplysninger. Lær mere om hvordan vi holder dine oplysninger sikre.

Hvad er dine rettigheder? Afhængigt af hvor du befinder dig geografisk, kan den gældende lovgivning om beskyttelse af personlige oplysninger betyde, at du har visse rettigheder vedrørende dine personlige oplysninger. Lær mere om dine privatlivsrettigheder.

Hvordan udøver du dine rettigheder? Den nemmeste måde at udøve dine rettigheder på er ved at indsende en anmodning om adgang til den registrerede, eller ved at kontakte os. Vi vil overveje og handle på enhver anmodning i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Vil du vide mere om, hvad vi gør med de oplysninger, vi indsamler? Gennemgå fortrolighedserklæringen i sin helhed.

INDHOLDSFORTEGNELSE

1. HVILKE OPLYSNINGER SAMLER VI?

2. HVORDAN BEHANDLER VI DINE OPLYSNINGER?

3. HVILKE JURIDISKE GRUNDLAG FORLADER VI FOR AT BEHANDLE DINE PERSONOPLYSNINGER?

4. HVORNÅR OG MED HVEM DELER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

5. BRUGER VI COOKIES OG ANDRE TRACKING TECHNOLOGIES?

6. HVORDAN LÆNGER VI DIN INFORMATION?

7. HVORDAN HOLDER VI DIN INFORMATION SIKKER?

8. SAMLER VI VI INFORMATION TIL MINDRE?

9. HVAD ER DINE PRIVACYRETTIGHEDER?

10. KONTROL TIL FUNKTIONER, DER IKKE SPORES

11. HAR BEBOENDE i USA SPECIFIKKE PRIVATLIVSRETTIGHEDER?

12. HAR ANDRE REGIONER SPECIFIKKE PRIVATRETTIGHEDER?

13. SKAL VI OPDATERE DENNE MEDDELELSE?

14. HVORDAN KAN DU KONTAKTE OS OM DENNE MEDDELELSE?

15. HVORDAN KAN DU GJENVARE, OPDATERE ELLER SLETTE DATA, DER VI SAMLER FRA DIG?

1. HVILKE OPLYSNINGER SAMLER VI?

Personlige oplysninger, du giver os besked om

Kort sagt: Vi indsamler personlige oplysninger, som du giver os.

Vi indsamler personoplysninger, som du frivilligt giver os, når du udtrykker interesse i at indhente oplysninger om os eller vores produkter og tjenester, når du deltager i aktiviteter på tjenesterne, eller på anden måde, når du kontakter os.

Personlige oplysninger leveret af dig. De personlige oplysninger, som vi indsamler, afhænger af konteksten af ​​dine interaktioner med os og Tjenesterne, de valg, du træffer, og de produkter og funktioner, du bruger. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan omfatte følgende:

  • navne
  • e-mail adresser
  • telefonnumre
  • postadresser
  • faktureringsadresser

Følsomme oplysninger. Vi behandler ikke følsomme oplysninger.

Betalingsdata. Vi kan indsamle data, der er nødvendige for at behandle din betaling, hvis du foretager køb, såsom dit betalingsinstrumentnummer og den sikkerhedskode, der er knyttet til dit betalingsinstrument. Alle betalingsdata gemmes af Yapı Kredi, İş Bankası og Stripe. Du kan finde link(e) til deres fortrolighedserklæring her: https://www.yapikredi.com.tr/sinirsiz-bankacilik/mobil-bankacilik/uygulama-izinleri/yapi-kredi-mobil-gizlilik-politikasi, https://www.isbank.com.tr/gizlilik-politikamiz og https://stripe.com/privacy.

Alle personlige oplysninger, som du giver os, skal være sande, fuldstændige og nøjagtige, og du skal underrette os om enhver ændring af sådanne personlige oplysninger.

Oplysninger, der automatisk indsamles

Kort sagt: Nogle oplysninger - såsom din internetprotokol (IP)-adresse og/eller browser- og enhedskarakteristika - indsamles automatisk, når du besøger vores tjenester.

Vi indsamler automatisk visse oplysninger, når du besøger, bruger eller navigerer i Tjenesterne. Disse oplysninger afslører ikke din specifikke identitet (såsom dit navn eller kontaktoplysninger), men kan omfatte enheds- og brugsoplysninger, såsom din IP-adresse, browser- og enhedsegenskaber, operativsystem, sprogpræferencer, henvisnings-URL'er, enhedsnavn, land, placering , oplysninger om hvordan og hvornår du bruger vores tjenester og andre tekniske oplysninger. Disse oplysninger er primært nødvendige for at opretholde sikkerheden og driften af ​​vores tjenester og til vores interne analyse- og rapporteringsformål.

Ligesom mange virksomheder indsamler vi også oplysninger gennem cookies og lignende teknologier. Du kan finde ud af mere om dette i vores Cookie-meddelelse: https://istanbulepass.com/privacy-policy.html.

De oplysninger, vi indsamler, inkluderer:

  • Log- og brugsdata. Log- og brugsdata er servicerelaterede, diagnostiske, brugs- og ydeevneoplysninger, som vores servere automatisk indsamler, når du tilgår eller bruger vores tjenester, og som vi registrerer i logfiler. Afhængigt af, hvordan du interagerer med os, kan disse logdata omfatte din IP-adresse, enhedsoplysninger, browsertype og indstillinger og oplysninger om din aktivitet i Tjenesterne (såsom dato/tidsstempler, der er forbundet med dit brug, sider og viste filer , søgninger og andre handlinger, du udfører, såsom hvilke funktioner du bruger), oplysninger om enhedsbegivenheder (såsom systemaktivitet, fejlrapporter (nogle gange kaldet 'nedbrudsdumper') og hardwareindstillinger).
  • Enhedsdata. Vi indsamler enhedsdata såsom oplysninger om din computer, telefon, tablet eller anden enhed, du bruger til at få adgang til Tjenesterne. Afhængigt af den anvendte enhed kan disse enhedsdata omfatte oplysninger såsom din IP-adresse (eller proxyserver), enheds- og applikationsidentifikationsnumre, placering, browsertype, hardwaremodel, internetudbyder og/eller mobiloperatør, operativsystem og systemkonfigurationsoplysninger.
  • Lokationsdata. Vi indsamler placeringsdata såsom oplysninger om din enheds placering, som enten kan være præcise eller upræcise. Hvor mange oplysninger vi indsamler afhænger af typen og indstillingerne for den enhed, du bruger til at få adgang til Tjenesterne. For eksempel kan vi bruge GPS og andre teknologier til at indsamle geolokationsdata, der fortæller os din aktuelle placering (baseret på din IP-adresse). Du kan fravælge at tillade os at indsamle disse oplysninger enten ved at nægte adgang til oplysningerne eller ved at deaktivere din placeringsindstilling på din enhed. Men hvis du vælger at fravælge, kan du muligvis ikke bruge visse aspekter af tjenesterne.

2. HVORDAN BEHANDLER VI DINE OPLYSNINGER?

Kort sagt: Vi behandler dine oplysninger for at levere, forbedre og administrere vores tjenester, kommunikere med dig, for sikkerhed og forebyggelse af svindel og for at overholde lovgivningen. Vi kan også behandle dine oplysninger til andre formål med dit samtykke.

Vi behandler dine personlige oplysninger af en række forskellige årsager, afhængigt af hvordan du interagerer med vores tjenester, herunder:

  • At levere og facilitere levering af tjenester til brugeren. Vi kan behandle dine oplysninger for at give dig den ønskede service.
  • At besvare brugerhenvendelser/ tilbyde support til brugere. Vi behandler muligvis dine oplysninger for at svare på dine forespørgsler og løse eventuelle problemer, du måtte have med den anmodede tjeneste.
  • For at sende administrative oplysninger til dig. Vi kan behandle dine oplysninger for at sende dig detaljer om vores produkter og tjenester, ændringer af vores vilkår og politikker og andre lignende oplysninger.
  • For at opfylde og administrere dine ordrer. Vi kan behandle dine oplysninger for at opfylde og administrere dine ordrer, betalinger, returneringer og udvekslinger foretaget gennem Tjenesterne.
  • For at aktivere bruger-til-bruger kommunikation. Vi kan behandle dine oplysninger, hvis du vælger at bruge nogle af vores tilbud, der giver mulighed for kommunikation med en anden bruger.
  • For at anmode om feedback. Vi kan behandle dine oplysninger, når det er nødvendigt for at anmode om feedback og for at kontakte dig om din brug af vores tjenester.
  • At sende dig marketing- og salgsfremmende kommunikation. Vi kan behandle de personlige oplysninger, du sender til os, til vores markedsføringsformål, hvis dette er i overensstemmelse med dine markedsføringspræferencer. Du kan til enhver tid fravælge vores marketingmails. For mere information, se 'HVAD ER DINE PRIVACYRETTIGHEDER?' nedenfor.
  • For at bestemme effektiviteten af ​​vores marketing- og salgsfremmende kampagner. Vi behandler muligvis dine oplysninger for bedre at forstå, hvordan vi kan levere markedsførings- og salgsfremmende kampagner, der er mest relevante for dig.
  • For at redde eller beskytte en persons vitale interesser. Vi kan behandle dine oplysninger, når det er nødvendigt for at redde eller beskytte en persons vitale interesser, såsom for at forhindre skade.

3. HVILKE JURIDISKE GRUNDLAG FORLADER VI FOR AT BEHANDLE DINE OPLYSNINGER?

Kort sagt: Vi behandler kun dine personoplysninger, når vi mener, det er nødvendigt, og vi har en gyldig juridisk grund (dvs. juridisk grundlag) til at gøre det i henhold til gældende lovgivning, f.eks. med dit samtykke, for at overholde love, for at give dig tjenester til indgå eller opfylde vores kontraktlige forpligtelser, for at beskytte dine rettigheder eller for at opfylde vores legitime forretningsinteresser.

Hvis du befinder dig i EU eller Storbritannien, gælder dette afsnit for dig.

Den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og UK GDPR kræver, at vi forklarer de gyldige juridiske grundlag, vi stoler på for at behandle dine personlige oplysninger. Som sådan kan vi stole på følgende juridiske grundlag for at behandle dine personlige oplysninger:

  • Samtykke. Vi kan behandle dine oplysninger, hvis du har givet os tilladelse (dvs. samtykke) til at bruge dine personoplysninger til et bestemt formål. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Lær mere om trække dit samtykke tilbage.
  • Udførelse af en kontrakt. Vi kan behandle dine personoplysninger, når vi mener, det er nødvendigt for at opfylde vores kontraktlige forpligtelser over for dig, herunder levering af vores tjenester eller på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt med dig.
  • Legitime interesser. Vi kan behandle dine oplysninger, når vi mener, det er rimeligt nødvendigt for at opnå vores legitime forretningsinteresser, og disse interesser opvejer ikke dine interesser og grundlæggende rettigheder og friheder. For eksempel kan vi behandle dine personlige oplysninger til nogle af de formål, der er beskrevet for at:
  • Send brugerne oplysninger om særlige tilbud og rabatter på vores produkter og tjenester
  • Støt vores markedsføringsaktiviteter

     

  • Forstå, hvordan vores brugere bruger vores produkter og tjenester, så vi kan forbedre brugeroplevelsen
  • Juridiske forpligtelser. Vi kan behandle dine oplysninger, hvor vi mener, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser, såsom at samarbejde med et retshåndhævende organ eller et regulerende agentur, udøve eller forsvare vores juridiske rettigheder eller videregive dine oplysninger som bevis i en retssag, hvor vi er involveret.
  • Vitale interesser. Vi kan behandle dine oplysninger, hvor vi mener, det er nødvendigt for at beskytte dine vitale interesser eller en tredjeparts vitale interesser, såsom situationer, der involverer potentielle trusler mod enhver persons sikkerhed.

Hvis du befinder dig i Canada, gælder dette afsnit for dig.

Vi kan behandle dine oplysninger, hvis du har givet os specifik tilladelse (dvs. udtrykkeligt samtykke) til at bruge dine personlige oplysninger til et bestemt formål, eller i situationer, hvor din tilladelse kan udledes (dvs. underforstået samtykke). Du kan trække dit samtykke tilbage til enhver tid.

I nogle ekstraordinære tilfælde kan vi i henhold til gældende lovgivning have lov til at behandle dine oplysninger uden dit samtykke, herunder f.eks.

  • Hvis indsamlingen klart er i den enkeltes interesse, og samtykke ikke kan indhentes rettidigt
  • Til undersøgelser og afsløring og forebyggelse af svindel
  • For forretningstransaktioner forudsat at visse betingelser er opfyldt
  • Hvis det er indeholdt i en vidneforklaring, og indsamlingen er nødvendig for at vurdere, behandle eller afgøre et forsikringskrav
  • Til at identificere tilskadekomne, syge eller afdøde personer og kommunikere med pårørende
  • Hvis vi har rimelig grund til at tro, at en person har været, er eller kan være udsat for økonomisk misbrug
  • Hvis det er rimeligt at forvente, at indsamling og brug med samtykke vil kompromittere tilgængeligheden eller nøjagtigheden af ​​oplysningerne, og indsamlingen er rimelig til formål, der er relateret til efterforskning af et brud på en aftale eller en overtrædelse af lovene i Canada eller en provins
  • Hvis offentliggørelse er påkrævet for at overholde en stævning, kendelse, retskendelse eller rettens regler vedrørende fremlæggelse af optegnelser
  • Hvis den er produceret af en person i forbindelse med deres arbejde, virksomhed eller erhverv, og indsamlingen er i overensstemmelse med de formål, hvortil oplysningerne blev produceret
  • Hvis samlingen udelukkende er til journalistiske, kunstneriske eller litterære formål
  • Hvis oplysningerne er offentligt tilgængelige og er specificeret af reglerne

4. HVORNÅR OG MED HVEM DELER VI DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER?

Kort sagt: Vi kan dele oplysninger i specifikke situationer beskrevet i dette afsnit og/eller med følgende tredjeparter.

Vi skal muligvis dele dine personlige oplysninger i følgende situationer:

  • Virksomhedsoverdragelser. Vi kan dele eller overføre dine oplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om enhver fusion, salg af virksomhedsaktiver, finansiering eller overtagelse af hele eller en del af vores virksomhed til en anden virksomhed.
  • Når vi bruger Google Analytics. Vi deler muligvis dine oplysninger med Google Analytics for at spore og analysere brugen af ​​Tjenesterne. De Google Analytics-annonceringsfunktioner, som vi kan bruge, omfatter: Remarketing med Google Analytics, Visningsrapportering på Google Displaynetværk og Google Analytics-demografi og -interesserapportering. For at fravælge at blive sporet af Google Analytics på tværs af Tjenesterne, besøg https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Du kan fravælge Google Analytics-annonceringsfunktioner gennem Annonceindstillinger og annonceindstillinger for mobilapps. Andre opt out-midler omfatter http://optout.networkadvertising.org/ og http://www.networkadvertising.org/mobile-choice. For mere information om Googles privatlivspraksis, besøg venligst Googles side med privatliv og vilkår.
  • Tilknyttede virksomheder. Vi kan dele dine oplysninger med vores tilknyttede selskaber, i hvilket tilfælde vi vil kræve, at disse associerede selskaber overholder denne fortrolighedserklæring. Tilknyttede virksomheder omfatter vores moderselskab og eventuelle datterselskaber, joint venture-partnere eller andre virksomheder, som vi kontrollerer, eller som er under fælles kontrol med os.

5. BRUGER VI COOKIES OG ANDRE TRACKING TECHNOLOGIES?

Kort sagt: Vi kan bruge cookies og andre sporingsteknologier til at indsamle og opbevare dine oplysninger.

Vi kan bruge cookies og lignende sporingsteknologier (såsom web beacons og pixels) til at få adgang til eller gemme oplysninger. Specifikke oplysninger om, hvordan vi bruger sådanne teknologier, og hvordan du kan afvise visse cookies, er angivet i vores Cookie-meddelelse: https://istanbulepass.com/privacy-policy.html.

6. HVORDAN LÆNGER VI DIN INFORMATION?

Kort sagt: Vi opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne fortrolighedserklæring, medmindre andet er påkrævet ved lov.

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er angivet i denne fortrolighedserklæring, medmindre en længere opbevaringsperiode er påkrævet eller tilladt ved lov (såsom skat, regnskab eller andre lovkrav).

Når vi ikke har noget løbende legitimt forretningsbehov for at behandle dine personlige oplysninger, vil vi enten slette eller anonymisere sådanne oplysninger, eller, hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine personlige oplysninger er blevet opbevaret i backup-arkiver), vil vi sikkert gemme dine personlige oplysninger og isolere dem fra enhver yderligere behandling, indtil sletning er mulig.

7. HVORDAN HOLDER VI DIN INFORMATION SIKKER?

Kort sagt: Vi sigter mod at beskytte dine personlige oplysninger gennem et system af organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger.

Vi har implementeret passende og rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger designet til at beskytte sikkerheden for alle personlige oplysninger, vi behandler. Men på trods af vores sikkerhedsforanstaltninger og bestræbelser på at sikre dine oplysninger, kan ingen elektronisk transmission over internettet eller informationslagringsteknologi garanteres at være 100 % sikker, så vi kan ikke love eller garantere, at hackere, cyberkriminelle eller andre uautoriserede tredjeparter ikke bliver i stand til at besejre vores sikkerhed og uretmæssigt indsamle, få adgang til, stjæle eller ændre dine oplysninger. Selvom vi vil gøre vores bedste for at beskytte dine personlige oplysninger, er overførsel af personlige oplysninger til og fra vores tjenester på din egen risiko. Du bør kun få adgang til Tjenesterne i et sikkert miljø.

8. SAMLER VI VI INFORMATION TIL MINDRE?

Kort sagt: Vi indsamler ikke bevidst data fra eller markedsfører til børn under 18 år.

Vi anmoder ikke bevidst om data fra eller markedsfører til børn under 18 år. Ved at bruge Tjenesterne erklærer du, at du er mindst 18 år, eller at du er forælder eller værge for en sådan mindreårig, og samtykker til, at en sådan mindreårig afhængigs brug af Tjenesterne. Hvis vi erfarer, at der er indsamlet personlige oplysninger fra brugere under 18 år, deaktiverer vi kontoen og træffer rimelige foranstaltninger for omgående at slette sådanne data fra vores optegnelser. Hvis du bliver opmærksom på nogen data, vi måtte have indsamlet fra børn under 18 år, bedes du kontakte os på istanbul@istanbulepass.com.

9. HVAD ER DINE PRIVACYRETTIGHEDER?

Kort sagt: I nogle regioner, såsom Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), Storbritannien (UK), Schweiz og Canada, har du rettigheder, der giver dig større adgang til og kontrol over dine personlige oplysninger. Du kan til enhver tid gennemgå, ændre eller lukke din konto.

I nogle regioner (såsom EØS, Storbritannien, Schweiz og Canada) har du visse rettigheder i henhold til gældende databeskyttelseslove. Disse kan omfatte retten (i) til at anmode om adgang og få en kopi af dine personlige oplysninger, (ii) til at anmode om berigtigelse eller sletning; (iii) at begrænse behandlingen af ​​dine personlige oplysninger; (iv) hvis det er relevant, til dataportabilitet; og (v) ikke at være genstand for automatiseret beslutningstagning. Under visse omstændigheder kan du også have ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af ​​dine personoplysninger. Du kan fremsætte en sådan anmodning ved at kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet 'HVORDAN KAN DU KONTAKTE OS OM DENNE MEDDELELSE?' nedenfor.

Vi vil overveje og handle på enhver anmodning i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning.

Hvis du befinder dig i EØS eller Storbritannien, og du mener, at vi ulovligt behandler dine personoplysninger, har du også ret til at klage til din medlemsstatens databeskyttelsesmyndighed or britiske databeskyttelsesmyndighed.

Hvis du befinder dig i Schweiz, kan du kontakte Føderal databeskyttelses- og informationskommissær.

Tilbagetrækning af dit samtykke: Hvis vi er afhængige af dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger, hvilket kan være udtrykkeligt og/eller underforstået samtykke afhængigt af gældende lov, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet 'HVORDAN KAN DU KONTAKTE OS OM DENNE MEDDELELSE?' nedenfor.

Bemærk dog, at dette ikke vil påvirke lovligheden af ​​behandlingen før dens tilbagetrækning, og heller ikke, når gældende lovgivning tillader det, vil det påvirke behandlingen af ​​dine personlige oplysninger, der udføres i tillid til andre lovlige behandlingsgrunde end samtykke.

Fravalg af markedsførings- og salgsfremmende kommunikation: Du kan til enhver tid afmelde vores markedsførings- og salgsfremmende kommunikation ved at klikke på afmeld-linket i de e-mails, vi sender, ved at svare "STOP" eller "AFBUD" på de SMS-beskeder, vi sender, eller ved at kontakte os ved at bruge oplysningerne i afsnittet 'HVORDAN KAN DU KONTAKTE OS OM DENNE MEDDELELSE?' nedenfor. Du vil derefter blive fjernet fra markedsføringslisterne. Vi kan dog stadig kommunikere med dig - for eksempel for at sende dig servicerelaterede beskeder, der er nødvendige for administrationen og brugen af ​​din konto, for at svare på serviceanmodninger eller til andre ikke-markedsføringsformål.

Cookies og lignende teknologier: De fleste webbrowsere er indstillet til at acceptere cookies som standard. Hvis du foretrækker det, kan du normalt vælge at indstille din browser til at fjerne cookies og til at afvise cookies. Hvis du vælger at fjerne cookies eller afvise cookies, kan dette påvirke visse funktioner eller tjenester i vores tjenester. For yderligere information, se venligst vores Cookie-meddelelse: https://istanbulepass.com/privacy-policy.html.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til dine privatlivsrettigheder, kan du sende en e-mail til os på istanbul@istanbulepass.com.

10. KONTROL TIL FUNKTIONER, DER IKKE SPORES

De fleste webbrowsere og nogle mobile operativsystemer og mobilapplikationer inkluderer en Do-Not-Track ('DNT') funktion eller indstilling, som du kan aktivere for at signalere, at din privatlivspræference ikke skal overvåge og indsamle data om dine online browsingaktiviteter. På nuværende tidspunkt er der ikke færdiggjort nogen ensartet teknologistandard for genkendelse og implementering af DNT-signaler. Som sådan reagerer vi i øjeblikket ikke på DNT-browsersignaler eller nogen anden mekanisme, der automatisk kommunikerer dit valg om ikke at blive sporet online. Hvis der vedtages en standard for onlinesporing, som vi skal følge i fremtiden, vil vi informere dig om denne praksis i en revideret version af denne fortrolighedserklæring.

11. HAR BEBOENDE i USA SPECIFIKKE PRIVATLIVSRETTIGHEDER?

Kort sagt: Hvis du er bosiddende i Utah, tildeles du specifikke rettigheder vedrørende adgang til dine personlige oplysninger.

Hvilke kategorier af personlige oplysninger indsamler vi?

Vi har samlet følgende kategorier af personlige oplysninger i de sidste tolv (12) måneder:

Boligtype

Eksempler

Indsamlet

A. Identifikatorer

Kontaktoplysninger, såsom rigtige navn, alias, postadresse, telefon- eller mobilkontaktnummer, unik personlig identifikator, online-id, internetprotokoladresse, e-mailadresse og kontonavn

 

JA

 

 

B. Beskyttede klassifikationsegenskaber i henhold til statslig eller føderal lovgivning

Køn og fødselsdato

 

INGEN

 

C. Kommerciel information

Transaktionsoplysninger, købshistorik, økonomiske detaljer og betalingsoplysninger

 

JA

 

D. Biometriske oplysninger

Fingeraftryk og stemmeaftryk

 

INGEN

 

E. Internet eller anden lignende netværksaktivitet

Browserhistorik, søgehistorik, onlineadfærd, interessedata og interaktioner med vores og andre websteder, applikationer, systemer og annoncer

 

INGEN

 

F. Geolokaliseringsdata

Enhedsplacering

 

INGEN

 

G. Audio, elektronisk, visuel, termisk, olfaktorisk eller lignende information

Billeder og lyd-, video- eller opkaldsoptagelser oprettet i forbindelse med vores forretningsaktiviteter

 

INGEN

 

H. Professionelle eller beskæftigelsesrelaterede oplysninger

Forretningskontaktoplysninger for at give dig vores tjenester på forretningsniveau eller jobtitel, arbejdshistorie og faglige kvalifikationer, hvis du søger job hos os

 

INGEN

 

I. Uddannelsesinformation

Studenteroptegnelser og biblioteksoplysninger

 

INGEN

 

J. Konklusioner udledt af indsamlede personlige oplysninger

Slutninger trukket fra en hvilken som helst af de indsamlede personlige oplysninger, der er anført ovenfor, for at oprette en profil eller et resumé om f.eks. En persons præferencer og karakteristika

 

INGEN

 

K. Følsomme personoplysninger

 

 

INGEN

 

Vi vil bruge og opbevare de indsamlede personlige oplysninger efter behov for at levere tjenesterne eller til:

  • Kategori A - 1 år
  • Kategori C - 1 år

Vi kan også indsamle andre personlige oplysninger uden for disse kategorier gennem tilfælde, hvor du interagerer med os personligt, online eller via telefon eller mail i forbindelse med:

  • Modtagelse af hjælp gennem vores kundesupportkanaler;
  • Deltagelse i kundeundersøgelser eller konkurrencer; og
  • Lettere leveringen af ​​vores tjenester og svare på dine henvendelser.

Hvordan bruger og deler vi dine personlige oplysninger?

Lær om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger i afsnittet 'HVORDAN BEHANDLER VI DINE OPLYSNINGER?'

Vil dine oplysninger blive delt med nogen anden?

Vi kan videregive dine personlige oplysninger til vores tjenesteudbydere i henhold til en skriftlig kontrakt mellem os og hver tjenesteudbyder. Få mere at vide om, hvordan vi videregiver personlige oplysninger til i afsnittet 'HVORNÅR OG MED HVEM DELER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?'

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til vores egne forretningsformål, såsom til at udføre intern forskning med henblik på teknologisk udvikling og demonstration. Dette anses ikke for at være 'salg' af dine personlige oplysninger.

Vi har ikke afsløret, solgt eller delt nogen personlige oplysninger til tredjeparter til forretningsmæssige eller kommercielle formål i de foregående tolv (12) måneder. Vi vil ikke sælge eller dele personlige oplysninger i fremtiden, der tilhører websitebesøgende, brugere og andre forbrugere.

Beboere i Utah

Dette afsnit gælder kun for beboere i Utah. I henhold til Utah Consumer Privacy Act (UCPA) har du nedenstående rettigheder. Disse rettigheder er dog ikke absolutte, og i visse tilfælde kan vi afvise din anmodning som tilladt ved lov.

  • Ret til at blive informeret om, hvorvidt vi behandler dine personoplysninger eller ej
  • Ret til at få adgang til dine personlige data
  • Ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger
  • Ret til at få en kopi af de personlige data, du tidligere har delt med os
  • Ret til at fravælge behandlingen af ​​dine personoplysninger, hvis de bruges til målrettet annoncering eller salg af personoplysninger

For at indsende en anmodning om at udøve disse rettigheder beskrevet ovenfor, bedes du sende en e-mail til istanbul@istanbulepass.com eller indsende en anmodning om adgang til den registrerede.

12. HAR ANDRE REGIONER SPECIFIKKE PRIVATRETTIGHEDER?

Kort sagt: Du kan have yderligere rettigheder baseret på det land, du bor i.

Australien og New Zealand

Vi indsamler og behandler dine personlige oplysninger under de forpligtelser og betingelser, der er fastsat af Australiens Privacy Act 1988 og New Zealands Privacy Act 2020 (Privacy Act).

Denne fortrolighedserklæring opfylder meddelelseskravene, der er defineret i begge love om beskyttelse af personlige oplysninger, især: hvilke personlige oplysninger vi indsamler fra dig, fra hvilke kilder, til hvilke formål og andre modtagere af dine personlige oplysninger.

Hvis du ikke ønsker at give de personlige oplysninger, der er nødvendige for at opfylde deres relevante formål, kan det påvirke vores evne til at levere vores tjenester, især:

  • tilbyde dig de produkter eller tjenester, du ønsker
  • besvare eller hjælpe med dine anmodninger

Du har til enhver tid ret til at anmode om indsigt i eller rettelse af dine personoplysninger. Du kan fremsætte en sådan anmodning ved at kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet 'Hvordan kan du gennemgå, opdatere eller slette de data, vi indsamler fra dig?'

Hvis du mener, at vi ulovligt behandler dine personlige oplysninger, har du ret til at indgive en klage over et brud på de australske privatlivsprincipper til Kontoret for den australske informationskommissær og et brud på New Zealands privatlivsprincipper til Office of New Zealand Privacy Commissioner.

Republikken Sydafrika

Du har til enhver tid ret til at anmode om indsigt i eller rettelse af dine personoplysninger. Du kan fremsætte en sådan anmodning ved at kontakte os ved at bruge kontaktoplysningerne i afsnittet 'Hvordan kan du gennemgå, opdatere eller slette de data, vi indsamler fra dig?'

Hvis du er utilfreds med den måde, hvorpå vi behandler enhver klage i forbindelse med vores behandling af personoplysninger, kan du kontakte tilsynsmyndighedens kontor, hvis detaljer er:

Informationsregulatoren (Sydafrika)

Generelle henvendelser: enquiries@inforegulator.org.za

Klager (udfyld POPIA/PAIA formular 5): PAIAComplaints@inforegulator.org.za & POPIAComplaints@inforegulator.org.za

13. SKAL VI OPDATERE DENNE MEDDELELSE?

Kort sagt: Ja, vi vil opdatere denne meddelelse efter behov for at forblive i overensstemmelse med relevante love.

Vi kan opdatere denne fortrolighedserklæring fra tid til anden. Den opdaterede version vil blive angivet med en opdateret 'Revideret' dato, og den opdaterede version træder i kraft, så snart den er tilgængelig. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, kan vi underrette dig enten ved tydeligt at offentliggøre en meddelelse om sådanne ændringer eller ved direkte at sende dig en meddelelse. Vi opfordrer dig til at gennemgå denne fortrolighedserklæring ofte for at blive informeret om, hvordan vi beskytter dine oplysninger.

14. HVORDAN KAN DU KONTAKTE OS OM DENNE MEDDELELSE?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til denne meddelelse, kan du sende en e-mail til os på istanbul@istanbulepass.com eller kontakte os pr. post på:

Varol Grup Turizm Seyahat ve Teknoloji San. Tic. Ltd. Şti.

Mecidiyeköy, Özçelik İş Merkezi, Atakan Sk. Nr:1 D:24

İstanbul, Şişli 34387

Tyrkiet

15. HVORDAN KAN DU GJENVARE, OPDATERE ELLER SLETTE DATA, DER VI SAMLER FRA DIG?

Baseret på den gældende lovgivning i dit land kan du have ret til at anmode om adgang til de personlige oplysninger, vi indsamler fra dig, ændre disse oplysninger eller slette dem. For at anmode om at gennemgå, opdatere eller slette dine personlige oplysninger, skal du udfylde og indsende en anmodning om adgang til den registrerede.

Klik venligst for at ændre din Samtykkepræferencer indstillinger.